Aspecte generale referitoare la cazare

        Gazda noastră va fi Complex Hotelier Cheia, situat în Cheia, judeţul Prahova. Participarea la acest eveniment este deschisă oricărui posesor de Ford, nu doar membrilor Asociaţiei. Pentru a deveni membru ClubFord România, este necesară crearea unui cont (înregistrarea este gratuită şi durează doar un minut: click aici pentru înregistrare). Anul acesta, procesul de cazare va fi asigurat direct de către hotel. Complexul Hotelier Cheia este înconjurat de un peisaj unic al Munților Zăganu, Pasul Bratocea și Munții Ciucaș așezați în fundal ca un castel medieval.. Situat la altitudinea de 970 m, ideala unei clime cu veri racoroase si ierni de basm, beneficiaza de o multitudine de posibilitati de agrement in aer liber: culegerea de plante medicinale si fructe de padure, excursii de-a lungul raului la izvoare unde se organizeaza mese campenesti; plimbari cu sania trasa de cai;paintball, tir cu arcul, tiroliana, rappel, petreceri festive cu foc de tabara, lectii de echitatie, Inchirieri de atv, discoteca, karaoke, etc.

54 de camere și 3 apartamente rezervate pentru membrii ClubFord, disponibile la următoarele preţuri:

 1. Preț cameră single / noapte: 100 lei (1x mic dejun inclus)
 2. Preț cameră dublă / noapte: 165 lei (2x mic dejun inclus)
 3. Preț apartament / noapte: 250 lei (2x mic dejun inclus)
 4. Preț meniu cină festivă / persoană: 50 lei (fel principal, garnitură, salată, desert)

Locurile de cazare sunt disponibile doar cu un pachet minim de 2 nopţi (vineri și sâmbătă) și cu minim o cina festivă pe cameră (pt. ziua de sâmbătă)!

        Preţurile sunt valabile (au fost negociate) pentru membrii ClubFord, deci pentru a beneficia de aceste tarife la cazare, trebuie să faceţi rezervarea prin formularul de aici.

Observaţii:

 1. pentru fiecare cameră rezervată trebuie să achiziţionaţi şi un meniu cină;
 2. participarea la ClubFord Party, din ziua de sâmbătă este condiţionată de cumpărarea unui meniu;
 3. după efectuarea rezervării, pentru confirmare trebuie să achitaţi un avans de cel puţin 30% din contravaloarea pachetului de cazare.

Detalii hotel:

 1. Nume: Complex Hotelier Cheia
 2. Adresa: Statiunea Turistica Cheia, Judetul Prahova, România.
 3. Situat într-un cadru natural de excepție, Hotelul Cheia este localizat la 120 km de București, în stațiunea Cheia, la poalele munților Ciucaș, în aria protejata ”Natura 2000” format din două corpuri sub formă de piramide.
 4. Hotelul beneficiază de 126 locuri de cazare dispuse în apartamente, garsoniere, camere duble și single dotate telefon, baie cu cada sau dus, tv-cablu satelit,balcon.
 5. Internet wireless accesibil în restaurant și hotel.