Cum mă înscriu, cum rezerv camere şi cum plătesc?

  1. Pentru înscriere şi/sau rezervare, completează şi salvează formularul de mai jos. Te rugăm să completezi secţiunea "Înscrierea ta" chiar dacă nu doreşti cazare sau nu ajungi la Party! Acest lucru nu implică niciun cost, dar ne ajută foarte mult la organizare.
  2. După ce ai salvat înscrierea şi/sau rezervarea, pentru a lansa o comandă fermă trebuie să generezi factura proforma (la sfârşitul formularului de înscriere şi rezervare). După generarea facturii proforme, toate câmpurile se blochează pentru a împiedica editarea şi poţi descărca factura proformă prin linkul ce apare la sfârşitul formularului.
  3. Achită factura proformă la ghişeul agenţiilor băncii la care ai cont sau plăteşte prin Ordin de Plată ori Internet Banking. Nu uita să specifici numărul proformei (exemplu: ZCF2020-26) ca motiv al plăţii!
  4. Aşteaptă confirmarea plăţii din partea ClubFord (maxim 10 zile). Păstrează o dovadă a plăţii pentru orice eventualitate. Camerele se rezervă în ordinea plăţii.
  5. Pentru confirmarea rezervărilor şi a ofertei se solicită avans minim 30% din contravaloarea proformei până cel târziu la data de 05 mai 2020. Restul sumei se va achita până cel târziu la data de 05 iunie 2020.