Aspecte generale referitoare la costuri și cazare

        Gazda noastră va fi Complexul Turistic Casa Lăzăroiu, Comuna Corbeni, județul Argeș - pe DN7C Transfăgărășan - partea argeșeană. Participarea la acest eveniment este deschisă oricărui posesor de Ford, nu doar membrilor Asociaţiei. Pentru a deveni membru ClubFord România, este necesară crearea unui cont (înregistrarea este gratuită şi durează doar un minut: click aici pentru înregistrare). Cazarea este parte a pachetului de participare și este disponibilă minim de 2 nopţi (vineri și sâmbătă).

Participarea la eveniment este disponibilă în următoarele pachete, cu sau fără cazare:

  1. Preț pachet ClubFord Enthusiast: 100 lei (pachet de bun-venit, fără cazare sau masă, include doar materialele promoționale)
  2. Preț pachet ClubFord Fan: 800 lei (2 nopți de cazare în cameră single, 2x mic dejun inclus)
  3. Preț pachet ClubFord Family: 900 lei (2 nopți de cazare în cameră dublă, 4x mic dejun inclus (două în fiecare dimineață))
  4. Preț pachet ClubFord Family Căbănuță: 760 lei (2 nopți de cazare în căbănuță, 4x mic dejun inclus (două în fiecare dimineață))
  5. Preț pachet ClubFord Family Superior: 1000 lei (2 nopți de cazare în cameră dublă superioară, 4x mic dejun inclus (două în fiecare dimineață))
  6. Preț pachet ClubFord Family Extra: 1200 lei (2 nopți de cazare in apartament, 6x mic dejun inclus (trei în fiecare dimineață))
        Toate pachetele includ tricoul evenimentului (două tricouri în cazul pachetului Family), șapca ClubFord (două șepci în cazul pachetului Family), un pix ClubFord, o agendă ClubFord precum și alte surprize de la sponsorii ediției.

Detalii camere:

  1. Cameră dublă / single: Camera este dotată cu televizor LCD și canale prin cablu digital, internet Wi-Fi, baie proprie cu uscător de păr, prosoape, halate pentru SPA, articole de toaletă și papuci de casă .
  2. Cameră dublă superioară: Camera este dotată cu televizor LCD și canale prin cablu digital, internet Wi-Fi, baie proprie cu uscător de păr, prosoape, 3alite pentru SPA, articole de toaletă și papuci de casă, și o canapea extensibilă.
  3. Bungalow / căbănuță: Camera este dotată cu televizor, canale prin cablu digital, internet Wi-Fi, aer condiționat, baie proprie, prosoape, articole de toaletă și papuci de casă și o canapea extensibilă
  4. Apartament: Apartamentul este format din dormitor cu pat matrimonial, televizor LCD, și un living cu canapea extensibilă, televizor LCD ambele cu canale prin cablu digital, internet Wi-Fi. Baie proprie cu uscător de păr, prosoape, halate pentru SPA, articole de toaletă și papuci de casă.

         Capacitatea de cazare rezervată pentru membrii ClubFord este 52 de camere, distribuite în 36 camere duble și 16 căbănuțe. Opțional, sunt disponibile și 4 apartamente si 2 camere duble superioare. Preţurile includ tarife de cazare negociate pentru membrii ClubFord, deci pentru a beneficia de aceste tarife la cazare, trebuie să faceţi rezervarea prin formularul de aici.

Observaţii:

  1. pachetele cu cazare includ doar mic-dejun;
  2. pentru fiecare cameră se mai poate adăuga pat suplimentar cu un cost suplimentar de 90 lei/noapte/persoană;
  3. mesele de prânz sau cinele se achită separat, în funcție de consumația fiecăruia;
  4. persoanele cazate la căbănuțe nu au acces la centrul SPA;
  5. după efectuarea rezervării, pentru confirmare trebuie să achitaţi un avans de cel puţin 30% din contravaloarea pachetului de cazare.

Detalii hotel:

  1. Nume: Complex Turistic Casa Lăzăroiu
  2. Adresa: Comuna Corbeni, județul Arges - pe DN7C Transfăgărășan.
  3. Casa Lăzăroiu se află la 15 km de orașul regal Curtea de Argeș și la 9 km de Barajul Vidraru.
  4. Camerele beneficiază de baie proprie, televizor și minibar.
  5. Printre facilităţile complexului se numără: Internet WiFi, centru SPA, loc de recreere pentru copii și părinți (dotat cu mese de tenis, jocuri și jucării), bar.