Aspecte generale referitoare la cazare

        Gazda noastră va fi Complex Turistic Pănicel, situat între Râșnov și Bran, judeţul Brasov. Participarea la acest eveniment este deschisă oricărui posesor de Ford, nu doar membrilor Asociaţiei. Pentru a deveni membru ClubFord România, este necesară crearea unui cont (înregistrarea este gratuită şi durează doar un minut: click aici pentru înregistrare). Cazarea este parte a pachetului de participare și este disponibilă minim de 2 nopţi (vineri și sâmbătă).

28 de camere și 6 apartamente (vila de 34 de camere) rezervate pentru membrii ClubFord, disponibile în următoarele pachete:

 1. Preț pachet ClubFord Enthusiast: 80 lei (pachet de bun-venit, fără cazare sau masă, include doar materialele promoționale)
 2. Preț pachet ClubFord Fan: 320 lei (2 nopți de cazare în cameră single, 2x mic dejun inclus)
 3. Preț pachet ClubFord Family: 470 lei (2 nopți de cazare în cameră dublă, 4x mic dejun inclus (două în fiecare dimineață))
 4. Preț pachet ClubFord Family Extra: 630 lei (2 nopți de cazare in apartament, 8x mic dejun inclus (patru în fiecare dimineață))

Toate pachetele includ tricoul evenimentului (două tricouri în cazul pachetului Family), un parasolar ClubFord, un pix ClubFord (două în cazul pachetului Family) precum și alte surprize de la sponsorii ediției.

        Preţurile includ tarife de cazare negociate pentru membrii ClubFord, deci pentru a beneficia de aceste tarife la cazare, trebuie să faceţi rezervarea prin formularul de aici.

Observaţii:

 1. prețurile includ doar mic-dejun;
 2. mesele de prânz sau cinele se achită separat, în funcție de consumația fiecăruia;
 3. după efectuarea rezervării, pentru confirmare trebuie să achitaţi un avans de cel puţin 30% din contravaloarea pachetului de cazare.

Detalii hotel:

 1. Nume: Complex Turistic Pănicel
 2. Adresa: DN 73A Brașov-Bran, judeţul Brasov, România; la 2 Km de orașul Râșnov și la 0,5 km de Drumul National, pe un drum de tara accesibil pe toata durata anului.
 3. Pănicel se afla la 7 km de Bran, 9 km de Poiana Brașov precum și în apropierea Cetăţii Medievale Râșnov.
 4. Camerele beneficiaza de baie proprie, televizor și minibar.
 5. Printre facilităţile complexului se numără: Internet WiFi, piscină, bar.